Zicht op het Bunkers Backpackers BBH gebouw.

Bunkers Backpackers BBH

Hostel accommodatie informatie voor Bunkers Backpackers BBH gelegen in Oban on Halfmoon Bay and Stewart Island / Rakiura, Southland, Nieuw-Zeeland.

Onderdeel van het BBH Budget Backpacker Hostels-netwerk van ongeveer 160 locaties in Nieuw-Zeeland. Aanbevolen voor mensen met een beperkt budget, jongere en studentreizigers. Er is een lidmaatschapskaart beschikbaar die u extra kortingen geeft op accommodatie en attracties in de buurt.

Boekingsinformatie

Direct boeken of een reserveringssysteem in Nieuw-Zeeland gebruiken, is beter voor duurzaam toerisme. BBH is een specialist in hostelaccommodaties in Nieuw-Zeeland.

Prijzen

Getoonde prijzen zijn slechts een indicatie voor het hoogseizoen en worden rechtstreeks van de accommodatie afgehaald. Prijzen zijn per persoon, per nacht. Andere prijzen kunnen van toepassing zijn. Gebruik de bovenstaande boekingslinks of neem rechtstreeks contact op met de accommodatie om actuele prijzen te vinden.

$30

Slaapzaal/gedeelde.

$37

Tweepersoons kamer.

Contact en locatiegegevens

Bunkers Backpackers,
13 Argyle Street,
Halfmoon Bay,
Stewart Island.

   +64 27 738 1796

   -46.89886, 168.12641

Uitrusting

Deze faciliteiten zijn verkrijgbaar bij Bunkers Backpackers BBH op basis van informatie uit verschillende bronnen. Beschikbaarheid kan veranderen; indien van belang zijn, controleer dan wanneer je boekt.

  • Betaalde wifi
  • Bagageopslag
  • Beddegoed
  • Barbecuevoorzieningen
  • Wasservice
  • Gedeelde lounge/televisieruimte
  • Gratis parkeren

Beoordelingen en Recensies

 89%

De classificatie van DeWandelaar houdt rekening met 4 bronnen en minstens 87 individuele beoordelingen. Zie dit artikel voor meer informatie over hoe ratings worden bepaald.

BBH BPP Hostel Perceptie Percentage 85%


Het BPP% is het resultaat van een jaarlijks onderzoek van hostels uitgevoerd door BBH. Ze zijn een vertrouwde hostel-specialist in Nieuw-Zeeland die sinds 1987 actief is.

Nabijgelegen

Vind meer Hostels in de buurt.

BBH Budget Backpacker Hostels Logo
BBH Goedkoop Hostel Accommodatie Logo

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Bunkers Backpackers -46.898868, 168.126402 Bunkers Backpackers BBHZicht op het Bunkers Backpackers BBH gebouw.

Share

Copyright 1998-2018