Natuurkampeerterrein Fort Spion

Fort Spion

Het terrein van het camping Natuurkampeerterrein Fort Spion ligt in de verdedigingswerken Nieuwe Hollandse Waterlinie bij de Loosdrechtse Plassen.

Natuurkampeerterrein Fort Spion is gelegen op het terrein van een fort aan de voormalige Nieuwe Hollandse Waterlinie en aan de oevers van het Meerdistrict nabij Loenen aan de Vecht.

Prijzen

Getoonde prijzen zijn een indicatie die kan verschillen van de werkelijke prijzen, kijk op de website van de camping. Natuurkampeerterreinen hebben een lidmaatschapskaart nodig.

   €12.00

Volwassene met tent.

   €17.50

Twee volwassenen met tent.

Seizoen

   maart 15, 2019

    oktober 31, 2019

Contact en locatiegegevens

Bloklaan 9 (N403)
1231AZ Loosdrecht
Noord-Holland

   +31 294 234 932

   Website

   52.20111, 5.04139

Meer informatie

Deze links leiden u naar andere websites met aanvullende informatie.

   Natuurkampeerterreinen

Persoonlijke Notities

Kleine maar historische camping. Prachtig uitzicht over meren en moeten onderzoeken welke wandelpaden in de buurt zijn. Sommige schapen in de paddock na het oversteken van de gracht. Eén toilet en apart urinoir. Twee douches, één was defect. Als er een paar muggen zijn, neem dan insectenwerende middelen. Natte weerbescherming handig, dus voor schrijven of lezen. Drukke weg in de buurt, zou je tent aan de andere kant van het fort zetten.

Fotogallerij

Dingen die ik leuk vind…

“I only went out for a walk and finally concluded to stay out till sundown, for going out, I found, was really going in.” – John Muir