Natuurkampeerterrein Het Bos Roept!

Het Bos Roept!

De camping Natuurkampeerterrein Het Bos Roept! ligt ten zuiden van Den Oever en de Afsluitdijk, naast het Robbenordbos en het Dijkgatbos.

Dit is een uitzonderlijk goed onderhouden camping met moderne faciliteiten. De glazen hutten gemeenschappelijke eetzaal en keuken is ideaal om te lezen of te schrijven, of om te schuilen bij slecht weer. Koffie en thee is beschikbaar en wordt betaald door donatie. De koelkast is zelfs gevuld met bier en ijsjes. De toiletten en douches zijn enkele van de beste die ik heb meegemaakt. Een scala aan ontbijtopties kan worden besteld. Voor de wandelaars zijn er tal van wandelroutes in het nabijgelegen Robbenoordbos en Dijkgatbos.

Prijzen

Getoonde prijzen zijn een indicatie die kan verschillen van de werkelijke prijzen, kijk op de website van de camping. Natuurkampeerterreinen hebben een lidmaatschapskaart nodig.

   €11.30

Volwassene met tent.

   €20.30

Twee volwassenen met tent.

Seizoen

   maart 15, 2019

    december 31, 2019

Contact en locatiegegevens

Den Oeverseweg 12
1774 NB Slootdorp
Noord-Holland

   +31 6 4270 8416

   Website

   52.89861, 5.01861

Meer informatie

Deze links leiden u naar andere websites met aanvullende informatie.

   Natuurkampeerterreinen

Persoonlijke Notities

Ik heb genoten van mijn verblijf hier. De camping en de eigenaar waren erg relaxed. Ik hield echt van het glazen huis dat ik gebruikte om mijn reisschema te plannen, een kopje thee te drinken, mijn telefoon op te laden en gewoon te chillen. Er is een hoofdkampeerterrein en drie andere kleinere. Er zijn ook een paar permanente tenten en hutten rond de camping. Helaas heb ik geen wandelschoenen meegenomen, dus heb ik maar een korte wandeling over de camping gemaakt. Ik zal terugkeren om meer van de wandelingen door het Robbenordbos te doen. Er is iets dat ik niet leuk vond. De camping ligt vlakbij de snelweg A7. De wind waaide uit het westen waardoor het verkeerslawaai heel duidelijk werd. Neem oordopjes mee. Ik word toch vroeg wakker, maar hierdoor stond ik om 04:50 op. Ik heb de eigenaar hierover gesproken, blijkbaar is er sprake van het plaatsen van geluidsschermen langs de snelweg. Ik hoop het. Meestal reis ik snel na het ontwaken, maar moest wachten tot 08:00 voor het ontbijt dat ik had besteld. In de toekomst zal ik proberen te betalen bij aankomst, zodat ik vroeg kan vertrekken. Gelukkig zijn de warme douches uitstekend en kon ik in het glazen huis lezen tot de eigenaar me ontbijt bracht.

Fotogallerij

Dingen die ik leuk vind…

“I only went out for a walk and finally concluded to stay out till sundown, for going out, I found, was really going in.” – John Muir