Heuvelwandeling Amsterdamse Bos

Heuvelwandeling

De 6 km Heuvelwandeling is wandelroute no. 2 in het Amsterdamse Bos. De rondwandeling loopt door natuurbos en parkbos en gaat over de Grote Huevel.

Vroeger de Parkboswandeling. Een wandeling vanaf het bezoekerscentrum en het parkeerterrein, langs het Klimpark (klimpark) en het Dachau-monument voordat u de Grote Vijver (Grote Vijver) bereikt en vervolgens zuidwaarts naar de Grote Heuvel en uiteindelijk terug richting het informatiecentrum. Geweldig voor kinderen. Een deel van de Amsterdamse Boswandelingen.

GPS Track Downloaden

Deze functie is in BETA-testen. Het onderstaande bestand is een GPX voor deze route. Ik gebruik Maps 3D Pro op een Apple iPhone en kan dit bestand in die app importeren. Lees dit artikel voor meer informatie over hoe dat wordt gedaan.

   GPX Route

Route- en Locatiedetails

Dit wandelpad begint op ongeveer 50 meter van de hoofdingang, Parkeerplaats Amsterdamse Bos. De onderstaande contactgegevens zijn voor het bezoekersinformatiecentrum.

   +31 20 545 6100

   Website

    52.32736, 4.85506

    6 km

Wandeldetails


    Kindvriendelijk

   Kinderwagen vriendelijk

   Rolstoelvriendelijk

    Restaurant Enroute

   Honden beperkt

Persoonlijke Notities

Nog een handige wandeling voor een pauze van 1-2 uur vanuit Amsterdam. Vanaf het informatiecentrum passeert het het boomklimgebied voordat het het Dachau-monument bereikt. Het is dan een aangename wandeling voordat je de Grote Vijver bereikt. Je passeert een café voordat je door het bos loopt en dan de Grote Heuvel beklimt. Deze heuvel kan leuk zijn om te sleeën als het sneeuwt. Het wandelpad baant zich een weg door het bos en passeert een kinderzwembad voordat hij terugkeert naar de start.

Fotogallerij

Dingen die ik leuk vind…

“Everywhere is walking distance if you have the time.” – Steven Wright