Natuurkampeerterrein Klein Hemelrijk

Klein Hemelrijk

De camping Natuurkampeerterrein Klein Hemelrijk ligt nabij de wandel- en fietsroutes van het Noord-Hollands Duinreservaat en de Noordzeestranden.

De camping Klein Hemelrijk is onderdeel van het Natuurkampeerterreinen netwerk en ligt zeer dicht bij het Noord-Hollands Duinreservaat. De camping zelf is ruim en heeft veel velden voor tenten, waaronder een apartement voor leden van het Natuurkampeerterrein. Er zijn veel wandel-fietsroutes door de duinen en de stranden liggen op slechts 15 minuten afstand.

Prijzen

Getoonde prijzen zijn een indicatie die kan verschillen van de werkelijke prijzen, kijk op de website van de camping. Natuurkampeerterreinen hebben een lidmaatschapskaart nodig.

   €21

Volwassene met tent.

   €28.50

Twee volwassenen met tent.

Seizoen

   april 1, 2019

    oktober 27, 2019

Contact en locatiegegevens

Oudendijk (t.o. nr. 28 en 29)
1969 MN Heemskerk
Noord-Holland

   +31 251 292 931

   Website

   52.51298, 4.63289

Meer informatie

Deze links leiden u naar andere websites met aanvullende informatie.

   Natuurkampeerterreinen

Persoonlijke Notities

Dit is een geweldige kampeerplek voor wandelaars en fietsers. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes door de duinen en bossen in de omgeving. De kampeervelden zijn groot en ruim. Het gebied is rustig met weinig lawaai van de weg. Het toiletgebouw is flink maar kon druk worden in het hoogseizoen. Er is geen keuken en ik kon geen extreme weersafhankelijkheid zien. Er zijn twee Trekkershutten die er interessant uitzien. Als je meer comfort wilt, kunnen deze hutten perfect zijn.

Fotogallerij

Dingen die ik leuk vind…

“I only went out for a walk and finally concluded to stay out till sundown, for going out, I found, was really going in.” – John Muir