Natuurmonumenten Liniepad Abcoude

Liniepad Abcoude

De 10 km lange lus-wandeling Liniepad Abcoube volgt de rivier Gein en loopt langs Fort Abcoude en Natuurmonumenten Fort Nigtevecht aan de Vecht.

Liniepad Abcoude begint bij het treinstation van Abcoude voordat hij door de stad trekt. Het pad loopt verder naar Fort bij Abcoude. Controleer openingstijden met Natuurmonumenten. Het gaat dan over een landweg en enkele velden naar Fort Nigtevecht. Loopt vervolgens terug naar Abcoude. Deze route is het eerste deel van de wandelroute NS Gein en Vecht.

Route- en Locatiedetails

Spoorlaan
1391 JN Abcoude
Utrecht

   +31 35 656 3080

    52.27868, 4.97697

    10 km

Wandeldetails


    Restaurant Enroute

   Honden beperkt

   Vogels kijken

Meer informatie

Deze links leiden u naar andere websites met aanvullende informatie.

   Natuurmonumenten

Persoonlijke Notities

Ik heb deze wandelroute en de NS Gein en Vecht samen gedaan. Zoals je op de kaart zult zien, heb ik het een beetje mis gehad in Abcoude. Er zijn veel pijlen die overal wijzen en ik gaf geen aandacht aan de kaart. Het Fort in Abcoude was gesloten en is alleen op bepaalde dagen geopend. Gebruik de bovenstaande link om te zien wanneer deze geopend is. Als het oudste fort is het misschien nog een bezoek waard. De wandeling langs de Gein is schilderachtig. Controleer ook of Fort Nigtevecht open is wanneer je wilt bezoeken. Contact telefoon is voor Natuurmonumenten Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek.

Fotogallerij

Dingen die ik leuk vind…

“Everywhere is walking distance if you have the time.” – Steven Wright