Een weergave van het Orewa TOP 10 Holiday Park Nieuw-Zeeland

Orewa Beach Holiday Park

Camperplaats accommodatie details voor Orewa Beach Holiday Park between Auckland City and Warkworth, Nieuw-Zeeland.

Een onafhankelijk vakantiepark. Ik heb deze accommodatie aanbevolen voor reizigers in campers en mensen die met jonge kinderen reizen.

Boekingsinformatie

Direct boeken of een reserveringssysteem in Nieuw-Zeeland gebruiken, is beter voor duurzaam toerisme. Bookit is een reserveringssysteem op basis van Nieuw-Zeeland.

Prijzen

Getoonde prijzen zijn slechts een indicatie voor het hoogseizoen en worden rechtstreeks van de accommodatie afgehaald. Prijzen zijn per camper, per nacht. Andere prijzen kunnen van toepassing zijn. Gebruik de bovenstaande boekingslinks of neem rechtstreeks contact op met de accommodatie om actuele prijzen te vinden.

$39.60

Camperplaats met stroom.

Contact en locatiegegevens

Orewa Beach Holiday Park,
265 Hibiscus Coast Highway,
Orewa.

    0800 673 921

   +64 9 426 5832

   -36.59657, 174.69948

Uitrusting

Deze faciliteiten zijn verkrijgbaar bij Orewa Beach Holiday Park op basis van informatie uit verschillende bronnen. Beschikbaarheid kan veranderen; indien van belang zijn, controleer dan wanneer je boekt.

  • Riolering (Dump Station)
  • Gratis wifi
  • Barbecuevoorzieningen
  • Wasservice
  • Speeltuin
  • Kajak/kanoverhuur
  • Surf/Boogieboard huren

Beoordelingen en Recensies

 81%

De classificatie van DeWandelaar houdt rekening met 2 bronnen en minstens 168 individuele beoordelingen. Zie dit artikel voor meer informatie over hoe ratings worden bepaald.

Qualmark 4 Ster Brons

Qualmark is de officiële organisatie voor kwaliteitsgarantie van toerisme in Nieuw-Zeeland. De sterren beoordelen de accommodatie. Het Enviro-goud, zilver of brons erkent een Sustainable Tourism Business Award (Duurzaam Toerisme).

Meer over Orewa Beach Holiday Park

De onderstaande link (s) brengen u naar meer informatie.

Nabijgelegen

Vind meer Camperplaatsen in de buurt.

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Orewa Beach TOP 10 Holiday Park -36.596576, 174.699483 Orewa Beach Holiday ParkEen weergave van het Orewa TOP 10 Holiday Park Nieuw-Zeeland

Share

Copyright 1998-2018