Een weergave van het Paihia TOP 10 Holiday Park Nieuw-Zeeland

Paihia TOP 10 Holiday Park

Camperplaats accommodatie details voor Paihia TOP 10 Holiday Park in Bay of Islands, Nieuw-Zeeland.

Onderdeel van de TOP 10 Holiday Parks groep van ongeveer 45 locaties in Nieuw-Zeeland. Velen hebben meer accommodatiemogelijkheden naast een camperparkeerplaats. Ik heb deze accommodatie aanbevolen voor reizigers in campers en mensen die met jonge kinderen reizen. Er is een lidmaatschapskaart beschikbaar die u extra kortingen geeft op accommodatie en attracties in de buurt.

Boekingsinformatie

Direct boeken of een reserveringssysteem in Nieuw-Zeeland gebruiken, is beter voor duurzaam toerisme. Bookit is een reserveringssysteem op basis van Nieuw-Zeeland.

Prijzen

Getoonde prijzen zijn slechts een indicatie voor het hoogseizoen en worden rechtstreeks van de accommodatie afgehaald. Prijzen zijn per camper, per nacht. Andere prijzen kunnen van toepassing zijn. Gebruik de bovenstaande boekingslinks of neem rechtstreeks contact op met de accommodatie om actuele prijzen te vinden.

$67.50

Camperplaats met stroom.

Contact en locatiegegevens

Paihia TOP 10 Holiday Park,
1290 Paihia Road,
Paihia.

    0800 402 7678

   +64 9 402 7678

   -35.300791, 174.101737

Accommodatie

Een Klassiek TOP 10-vakantiepark met een speeltuin voor kinderen, een barbecueplaats en een tv-kamer plus een beperkt (100mb) gratis wifi per dag. Alle Classic Holiday Parks bieden overdekte accommodaties inclusief cabines, keukencabines en zelfstandige eenheden. Bijna alle hebben campervansites met elektriciteit en campings zonder elektriciteit voor zowel een camper of kamperen in een tent. Velen hebben motels in het park onderhouden. Bezoek hun website voor meer details.

Uitrusting

Deze faciliteiten zijn verkrijgbaar bij Paihia TOP 10 Holiday Park op basis van informatie uit verschillende bronnen. Beschikbaarheid kan veranderen; indien van belang zijn, controleer dan wanneer je boekt.

  • Riolering (Dump Station)
  • Gratis wifi
  • Barbecuevoorzieningen
  • Wasservice
  • Gedeelde lounge/televisieruimte
  • Speeltuin
  • Kajak/kanoverhuur

Beoordelingen en Recensies

 81%

De classificatie van DeWandelaar houdt rekening met 6 bronnen en minstens 932 individuele beoordelingen. Zie dit artikel voor meer informatie over hoe ratings worden bepaald.

Meer over Paihia TOP 10 Holiday Park

De onderstaande link (s) brengen u naar meer informatie.

Nabijgelegen

Vind meer Camperplaatsen in de buurt.

Classic TOP 10 Holiday Park Nieuw Zeeland Vakantiepark Logo
Classic TOP 10 Holiday Park

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Paihia TOP 10 Holiday Park -35.300791, 174.101737 Paihia TOP 10 Holiday ParkEen weergave van het Paihia TOP 10 Holiday Park Nieuw-Zeeland

Share

Copyright 1998-2018