Een weergave van het Picton TOP 10 Holiday Park Nieuw-Zeeland

Picton TOP 10 Holiday Park

Camperplaats accommodatie details voor Picton TOP 10 Holiday Park in Marlborough Sounds, Nieuw-Zeeland.

Onderdeel van de TOP 10 Holiday Parks groep van ongeveer 45 locaties in Nieuw-Zeeland. Velen hebben meer accommodatiemogelijkheden naast een camperparkeerplaats. Ik heb deze accommodatie aanbevolen voor reizigers in campers en mensen die met jonge kinderen reizen. Er is een lidmaatschapskaart beschikbaar die u extra kortingen geeft op accommodatie en attracties in de buurt.

Boekingsinformatie

Direct boeken of een reserveringssysteem in Nieuw-Zeeland gebruiken, is beter voor duurzaam toerisme.

Prijzen

Getoonde prijzen zijn slechts een indicatie voor het hoogseizoen en worden rechtstreeks van de accommodatie afgehaald. Prijzen zijn per camper, per nacht. Andere prijzen kunnen van toepassing zijn. Gebruik de bovenstaande boekingslinks of neem rechtstreeks contact op met de accommodatie om actuele prijzen te vinden.

$39.60

Camperplaats zonder stroom.

$40.50

Camperplaats met stroom.

Contact en locatiegegevens

Picton TOP 10 Holiday Park,
70-78 Waikawa Road,
Picton.

    0800 277 444

   +64 3 573 7212

   -41.288679, 174.014903

Accommodatie

Een superieur TOP 10-vakantiepark met een speeltuin voor de kinderen, een barbecueplek en een SKY TV-ruimte plus een beperkte (250MB) gratis wifi per dag. Er is eenvoudige toegang tot eenvoudige boodschappen en koffie en er is een plek om te zwemmen in het park of op loopafstand. Alle Superior vakantieparken bieden een scala aan accommodaties, waaronder moteleenheden met hotelservice, keukencabines en zelfstandige eenheden. Bijna hebben alle campervans en RV sites en un-powered campings voor een camper of kamperen in een tent. Bezoek hun website voor meer details.

Uitrusting

Deze faciliteiten zijn verkrijgbaar bij Picton TOP 10 Holiday Park op basis van informatie uit verschillende bronnen. Beschikbaarheid kan veranderen; indien van belang zijn, controleer dan wanneer je boekt.

  • Riolering (Dump Station)
  • Gratis wifi
  • Barbecuevoorzieningen
  • Wasservice
  • Gedeelde lounge/televisieruimte
  • Speeltuin
  • Verwarmd zwembad
  • Bubbelbad/jacuzzi
  • Fietsverhuur

Beoordelingen en Recensies

 91%

De classificatie van DeWandelaar houdt rekening met 6 bronnen en minstens 1370 individuele beoordelingen. Zie dit artikel voor meer informatie over hoe ratings worden bepaald.

Meer over Picton TOP 10 Holiday Park

De onderstaande link (s) brengen u naar meer informatie.

Nabijgelegen

Vind meer Camperplaatsen in de buurt.

Superior TOP 10 Holiday Park Nieuw Zeeland Vakantiepark Logo
Superior TOP 10 Holiday Park

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Picton TOP 10 Holiday Park -41.288679, 174.014903 Picton TOP 10 Holiday ParkEen weergave van het Picton TOP 10 Holiday Park Nieuw-Zeeland

Share

Copyright 1998-2018