Een weergave van het Rotorua TOP 10 Holiday Park Nieuw-Zeeland

Rotorua TOP 10 Holiday Park

Camperplaats accommodatie details voor Rotorua TOP 10 Holiday Park, Nieuw-Zeeland.

Onderdeel van de TOP 10 Holiday Parks groep van ongeveer 45 locaties in Nieuw-Zeeland. Velen hebben meer accommodatiemogelijkheden naast een camperparkeerplaats. Ik heb deze accommodatie aanbevolen voor reizigers in campers en mensen die met jonge kinderen reizen. Er is een lidmaatschapskaart beschikbaar die u extra kortingen geeft op accommodatie en attracties in de buurt.

Boekingsinformatie

Direct boeken of een reserveringssysteem in Nieuw-Zeeland gebruiken, is beter voor duurzaam toerisme. Bookit is een reserveringssysteem op basis van Nieuw-Zeeland.

Prijzen

Getoonde prijzen zijn slechts een indicatie voor het hoogseizoen en worden rechtstreeks van de accommodatie afgehaald. Prijzen zijn per camper, per nacht. Andere prijzen kunnen van toepassing zijn. Gebruik de bovenstaande boekingslinks of neem rechtstreeks contact op met de accommodatie om actuele prijzen te vinden.

$52.20

Camperplaats zonder stroom.

$58.50

Camperplaats met stroom.

Contact en locatiegegevens

Rotorua TOP 10 Holiday Park,
1495 Pukuatua Street,
Rotorua.

    0800 223 267

   +64 7 348 1886

   -38.13665, 176.240873

Accommodatie

Een Premium TOP 10-vakantiepark met een speeltuin voor de kinderen, barbecueplek, SKY TV-kamer, verwarmd zwembad of spa-zwembadcomplex plus beperkte (500 MB) gratis wifi per dag. Er is eenvoudige toegang tot eenvoudige boodschappen en koffie en er is een plek om te zwemmen in het park of op loopafstand. Alle Superior vakantieparken bieden een scala aan accommodaties, waaronder moteleenheden met hotelservice, keukencabines en zelfstandige eenheden. Bijna hebben alle campervans en RV sites en un-powered campings voor een camper of kamperen in een tent. Bezoek hun website voor meer details.

Uitrusting

Deze faciliteiten zijn verkrijgbaar bij Rotorua TOP 10 Holiday Park op basis van informatie uit verschillende bronnen. Beschikbaarheid kan veranderen; indien van belang zijn, controleer dan wanneer je boekt.

  • Riolering (Dump Station)
  • Gratis wifi
  • Barbecuevoorzieningen
  • Wasservice
  • Gedeelde lounge/televisieruimte
  • Bibliotheek/boekenuitwisseling
  • Speeltuin
  • Verwarmd zwembad
  • Bubbelbad/jacuzzi
  • Fietsverhuur

Beoordelingen en Recensies

 90%

De classificatie van DeWandelaar houdt rekening met 6 bronnen en minstens 1359 individuele beoordelingen. Zie dit artikel voor meer informatie over hoe ratings worden bepaald.

Qualmark 5 Ster Zilver

Qualmark is de officiële organisatie voor kwaliteitsgarantie van toerisme in Nieuw-Zeeland. De sterren beoordelen de accommodatie. Het Enviro-goud, zilver of brons erkent een Sustainable Tourism Business Award (Duurzaam Toerisme).

Meer over Rotorua TOP 10 Holiday Park

De onderstaande link (s) brengen u naar meer informatie.

Nabijgelegen

Vind meer Camperplaatsen in de buurt.

Premium TOP 10 Holiday Park Nieuw Zeeland Vakantiepark Logo
Premium TOP 10 Holiday Park

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Rotorua TOP 10 Holiday Park -38.136650, 176.240873 Rotorua TOP 10 Holiday ParkEen weergave van het Rotorua TOP 10 Holiday Park Nieuw-Zeeland

Share

Copyright 1998-2018