Natuurkampeerterrein Schoonenberg

Schoonenberg

De camping Natuurkampeerterrein Schoonenberg ligt in de buurt van Velserbeek, Beeckestijn, het Nationaal Park Zuid Kennemerland en de Kennemerduinen.

Natuurkampeerterrein Schoonenberg is gelegen nabij Natuurmonument Buitenplaats Beeckestijn, Park Velserbeek en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Prijzen

Getoonde prijzen zijn een indicatie die kan verschillen van de werkelijke prijzen, kijk op de website van de camping. Natuurkampeerterreinen hebben een lidmaatschapskaart nodig.

   €13.50

Volwassene met tent.

   €20.50

Twee volwassenen met tent.

Seizoen

   maart 30, 2019

    oktober 31, 2019

Contact en locatiegegevens

Driehuizerkerkweg 15D
1981 EH Velsen-Zuid
Noord-Holland

   +31 255 523 998

   Website

   52.45263, 4.63931

Meer informatie

Deze links leiden u naar andere websites met aanvullende informatie.

   Natuurkampeerterreinen

Persoonlijke Notities

In de buurt van Buitenplaats Beeckestijn Natuurmonument. Dicht bij Park Velserbeek met veel wandelpaden door eikenbos en een kinderboerderij. Een paar kilometer van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Sommige geschiedenis in de omgeving kan de moeite waard zijn om verder te verkennen. Vriendelijke eigenaren, grapjes over vissen. Genoeg toiletten maar weinig douches. Eenvoudige speelplaats voor kinderen in het tentenveld. Vuurplaats alleen op sommige avonden. Zou er niet dichtbij in de buurt kamperen. Andere privécampings zonder stroom dichtbij elkaar. Geen slecht weer onderdak of indoor gemeenschappelijke ruimte. Beste om te bezoeken als het gebladerte dichter is.

Fotogallerij

Dingen die ik leuk vind…

“Everywhere is walking distance if you have the time.” – Steven Wright