Natuurkampeerterrein Veerhof

Veerhof

De camping Natuurkampeerterrein Veerhof ligt in Oostwoud, in het hart van West-Friesland, nabij Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.

Een rustige camping weg van verkeerslawaai. Het natuurkampeerterrein is goed beschut en afgezonderd van andere kampeerders. Een handige natuurkampeerterreinen camping om te gebruiken als u de steden en musea van West-Friesland bezoekt. Medemblik is de dichtstbijzijnde stad, een fietstocht langs de kust brengt je naar Enkhuizen en Hoorn.

Prijzen

Getoonde prijzen zijn een indicatie die kan verschillen van de werkelijke prijzen, kijk op de website van de camping. Natuurkampeerterreinen hebben een lidmaatschapskaart nodig.

   €10.10

Volwassene met tent.

   €14.10

Twee volwassenen met tent.

Seizoen

   april 15, 2019

    oktober 1, 2019

Contact en locatiegegevens

Vereweg 4
1678 HW Oostwoud
Noord-Holland

   +31 229 201 575

   Website

   52.72778, 5.09611

Meer informatie

Deze links leiden u naar andere websites met aanvullende informatie.

   Natuurkampeerterreinen

Persoonlijke Notities

Ik heb genoten van het verblijf op deze camping. De avonden zijn vredig en kikkers zingen je misschien om 's nachts te slapen. De toiletten zijn schoon en goed onderhouden. Er is geen keuken, dus u moet uw kookgerei meenemen. Ik maakte een wandeling door Oostwoud naar Midwoud en terug wat leuk en stil was. Ik passeerde Sauna de Bongerd, wat leuk zou kunnen zijn na een lange dag fietsen. Ze hebben ook een restaurant in de sauna als je geen zin hebt om te koken.

Fotogallerij

Dingen die ik leuk vind…

“I only went out for a walk and finally concluded to stay out till sundown, for going out, I found, was really going in.” – John Muir