Vijverwandeling Amsterdamse Bos

Vijverwandeling

De 4 km Vijverwandeling is wandelroute nr. 4 in het Amsterdamse Bos. De rondwandeling omcirkelt de Grote en Kliene Vijvers en passeert de speeleilanden.

Een luswandeling die begint en eindigt bij de speeltuin in de buurt van de Speeleilanden (Play Islands). Maakt zijn weg rond de Grote en Kleine Vijver, langs het Openlucht-theater (Openluchttheater) en Grote Speelweide (Grote Speelweide). Met restaurants langs de wandeling en veel speelplekken is het ook geweldig voor kinderen. Een deel van de Amsterdamse Boswandelingen.

GPS Track Downloaden

Deze functie is in BETA-testen. Het onderstaande bestand is een GPX voor deze route. Ik gebruik Maps 3D Pro op een Apple iPhone en kan dit bestand in die app importeren. Lees dit artikel voor meer informatie over hoe dat wordt gedaan.

   GPX Route

Route- en Locatiedetails

Dit wandelpad begint op de Parkeerplaats Duinzendmeterweg, halverwege de roeicursus Bosbaan. De onderstaande contactgegevens zijn voor het bezoekersinformatiecentrum.

   +31 20 545 6100

   Website

    52.32224, 4.82658

    4 km

Wandeldetails


    Kindvriendelijk

   Kinderwagen vriendelijk

   Rolstoelvriendelijk

    Restaurant Enroute

   Honden toegestaan

Persoonlijke Notities

Een wandeling rond de Grote en Kleine Vijvers. Begint bij de picknickplaats en passeert de Speeleilanden. Dit gebied is geweldig voor kinderen op warme zomerdagen. U passeert een kano-, kajak- en waterfietsverhuurgebied. Je kunt een lange afstand doen op de vijvers en kanalen door het park. De wandeling is meestal bos. Uiteindelijk passeert een café aan het einde voordat hij terugkeert naar het startpunt.

Fotogallerij

Dingen die ik leuk vind…

“Everywhere is walking distance if you have the time.” – Steven Wright