Externsteine © CC BY-SA Teutoburger Wald Tourismus

Eggeweg

71 km

1499 m

1509 m

464 m

2 - Gematigd

2 van 5

15 h

Eggeweg Kaart

Het officiële startpunt van de Eggeweg zijn de Externsteine in het Teutoburgerwoud, die het dichtst bij de stad Horn-Bad Meinberg liggen. Ik heb ook een uitbreiding naar Detmold toegevoegd die het Hermannsdenkmal omvat, wat zonde zou zijn om te missen als je zo dichtbij bent. Wanneer de Eggeweg wordt gecombineerd met de Hermannsweg, wordt het de langeafstandswandelroute Hermannshöhen.

Click/tap (top-right), then choose a track from the menu for an elevation graph to appear below the map. Hover, drag or swipe over the track and elevation graph for trackpoint data.

move mouse over a track or select one in control panel ...

Zie Data voor meer informatie..

Eggeweg GPX

Referenties

Externe websites en bronnen die gebruikt zijn om deze pagina te maken.

Data

Data kunnen verschillen van andere bronnen. Initiële GPX-trackdata verkregen van teutoburgerwald.de 1. Dit wordt gewijzigd om start- en eindstations van openbaar vervoer, persoonlijke ervaring en compatibiliteit met OpenStreetMap-tegels in te sluiten. Minimale decimale graad coördinaten van trackpunten worden gebruikt om de bestandsgrootte te verminderen. Websitekaarten en GPX-bestandscoördinaten kunnen verschillende decimale nauwkeurigheid hebben om bestandsgroottes en laadtijden te verminderen. GPX-bestanden zijn tot 5 decimalen nauwkeurig of beter dan 1,11m nauwkeurigheid. Hoogte wordt aangepast met de best beschikbare terreindata. Stijging en daling worden berekend door een optelsom te maken van de toename of afname tussen elke GPX-trackpunt. Afstand van het pad houdt rekening met helling tussen trackpunten. Tijd in uren wordt berekend met behulp van een gemiddelde wandelsnelheid van 5 km/u en houdt rekening met snelheidsveranderingen door helling.

Open Data

Toegeschreven Open Data en content kunnen worden geïmporteerd van het Duits Nationaal Toeristenbord (GNTB), de Open Data Toerisme Alliantie (ODTA), en andere bronnen onder de Creative Commons CC BY-SA licentie. Deze data en content kunnen worden gewijzigd. Aanvullende toewijzing is opgenomen in het paginaschema, zichtbaar met een tool zoals de Schema.org validator. Andere data of content op deze pagina is auteursrechtelijk beschermd door DeWandelaar of andere entiteiten. Neem contact op met DeWandelaar als u twijfelt over het auteursrecht.