Krutenberg © CC BY-SA Sauerland Wanderdörfer

Uplandsteig

67 km

1857 m

1869 m

842 m

2 - Gematigd

2 van 5

15 h

Uplandsteig Kaart

De Uplandsteig deelt een deel van zijn route met de Diemelsteig en kan met die route worden gecombineerd voor een langere doorgaande wandeling rond het Natuurpark Diemelsee in Sauerland.

Hover or swipe over the track and elevation graph shown below the map for trackpoint data.

Zie Data voor meer informatie..

Uplandsteig GPX

Referenties

Externe websites en bronnen die gebruikt zijn om deze pagina te maken.

Data

Data kunnen verschillen van andere bronnen. Initiële GPX-trackdata verkregen van sauerland.com 1. Dit wordt gewijzigd om start- en eindstations van openbaar vervoer, persoonlijke ervaring en compatibiliteit met OpenStreetMap-tegels in te sluiten. Minimale decimale graad coördinaten van trackpunten worden gebruikt om de bestandsgrootte te verminderen. Websitekaarten en GPX-bestandscoördinaten kunnen verschillende decimale nauwkeurigheid hebben om bestandsgroottes en laadtijden te verminderen. GPX-bestanden zijn tot 5 decimalen nauwkeurig of beter dan 1,11m nauwkeurigheid. Hoogte wordt aangepast met de best beschikbare terreindata. Stijging en daling worden berekend door een optelsom te maken van de toename of afname tussen elke GPX-trackpunt. Afstand van het pad houdt rekening met helling tussen trackpunten. Tijd in uren wordt berekend met behulp van een gemiddelde wandelsnelheid van 5 km/u en houdt rekening met snelheidsveranderingen door helling.

Open Data

Toegeschreven Open Data en content kunnen worden geïmporteerd van het Duits Nationaal Toeristenbord (GNTB), de Open Data Toerisme Alliantie (ODTA), en andere bronnen onder de Creative Commons CC BY-SA licentie. Deze data en content kunnen worden gewijzigd. Aanvullende toewijzing is opgenomen in het paginaschema, zichtbaar met een tool zoals de Schema.org validator. Andere data of content op deze pagina is auteursrechtelijk beschermd door DeWandelaar of andere entiteiten. Neem contact op met DeWandelaar als u twijfelt over het auteursrecht.